Work hard - pla... Work

Skulle jobbat till 12.
- Kan du vara kvar längre idag?  
Typ till 2, 3, 4...
- Javisst!

- Ta rast nu!
- Ååååh, måste jag verkligen ta rast, igen ?! *suckar*

Alla borde vilja ha mig som anställd. Säger aldrig nej till jobb...
Utnyttja mig!

Energy boost

Lika otaggad varje gång jag måste handla på marknaden. Ingen lust att springa runt där från stånd till stånd, försöka hitta det som är prisvärt o bära tungt. 
Men känner mig lika upprymd varje gång jag går därifrån. Det är KUL att handla där.
"Heeej Jennifer! Hur är läget?"
De kan mitt namn. De känner igen mig. De låter mig gå in bakom o ta de fina grönsakerna o frukterna. Idag gick en kille en extra runda för att hämta just de äggen jag brukar köpa och jag fick dessutom lite rabbat. Så lite rabbat att det var helt obetydligt, men själva grejen.
Som om inte alla glada människor skulle vara nog så är det dessutom soligt o varmt som en sommardag.
Häärlig energi och I love it!!

Like a dream

Vid det blå havet. Molnfri himmel. Solen steker. Massa folk ute. Barn som leker. Folk som solar, spelar beach tennis, chillar vid stranden.
Har varit här sju månader och fattar fortfarande inte riktigt att jag bor här. Att jag bor i ett land med palmer!! Ett land med sol de flesta dagarna om året. Att jag bor nära havet. Att jag umgås med folk på ett annat språk, att jag arbetar på ett annat språk.
Så många gånger jag fantiserade om att lämna Sverige. Och efter sju månader utomlands kan jag fortfarande inte fatta att det är mitt liv nu. Det är inte en tillfällig semester med en flygresa som väntar hem. Jag bor här!!

Ny dag

De som känner mig vet, hoppas jag, att man får ta mina deppryck med en nypa salt.
Visst, jag blir helt knäpp av såna dagar som jag hade igår. Sega dagar då inget händer o jag blir uttråkad. Kan verkligen gå ner mig.
Men nästa dag kan jag vakna och känna att allt är underbart!
Kände att jag behövde tillägga att jag inte alls är så olycklig som jag igår kände att jag var!

Inte för lågt

Tanken har till o med slagit mig att ta fram nallen ur garderoben..., men så lågt tillåter jag inte mig själv att sjunka.

Sucks

Varit hemma hela dagen.
Sugigt liv!! Känner mig deppig. Seg men samtidigt stressig i kroppen. Orolig för att inte kunna somna. Att ha latat en hel dag för att sen vara tillräckligt trött för att sova ? Hade behövt träna, känner jag innan jag ska lägga mig. Varit sjukt seg o inte pallat nåt fram till nu.
Skitliv. Depp. Ensam. Olycklig

Så ovärt såna här dagar efter att ha festat. Jag blir helt fucked up av att ändra sömnrutiner.


RSS 2.0