Happy jul

Först när syster skickade bilder från deras julmys blev jag slagen av hemlängtansbomben! Eller snarare julmyslängtan. 
Har inte direkt känt att jag saknar nåt hemma. Varit skönt att slippa köpa julklappar. Stressen när man inte vet vad man ska köpa, stress över att försöka göra alla nöjda...
Har inte ätit skinka sen i juli, inga lussekatter, inga pepparkakor, inga juldekorationer i varje butik på stan. Ingen tomtegröt eller glögg. 
Hade jag inte sett alla facebookstatusar hade jag helt missat att det är jul.
Känner ingen julstämning när solen skiner, det är grönt och folk sitter ute o dricker kaffe på uteserveringarna. Juldagarna är helt vanliga dagar mitt i veckan med jobb o skola.
Har inte känt nåt av julstämningen, men kärlek o värme från familj o nära har jag fått sen jag kom hit, vilket för mig är det viktigaste med julen. Fick till o med julhälsningar från Sverige av folk som hann slänga en tanke på lilla mig här borta.
Känner mig inte missnöjd över att inte få nån jul. Det finns de som äter pepparkakor, dricker glögg, äter skinka - men de får inte den familjevärmen. Många spenderar julen på internet i stället för att utnyttja att de är lediga från jobb o skola för att kunna spendera tid med familj o vänner.

Drack en chailatte för nån vecka sen som smakade tomtegröt. Då fick jag litelite sug. Men när jag fick bilderna. De äter middag tillsammans. Mammas mat som hon lagar varje jul. Och min bror hade till o med klätt upp sig för julafton. Kalle Anka som jag för första gången inte såg.
Just då saknade jag faktiskt julmys med familjen.

Happy jul!! som min farbror sa

Romantiska beundrare

Får massa meddelande från mina beundrade (tufft att vara populär). Man måste vara uttråkad om man skickar såna här meddelande. Jag hoppas att dem redan fanns klara så det var copy - paste







Your loss

Känner mig upprymd! Sprallig! Glad!
Stolt över mig själv.
Många gånger väljer jag att acceptera saker som jag vet att jag inte förtjänar. Jag vet att jag är värd mer, men har valt att ta det ändå. Känt mig nöjd med att för mig själv veta att de inte lurar mig, trots att de tror att de lyckas göra det.
Nu tog jag ett stort kliv för mig själv. Bestämde att jag köper inte skiten mer. Jag slösar inte mer på nån som inte kan se värdet i mig.
Känner mig så lättad. Känner mig awesome som stod på mig. För jag vet att det är deras förlust. 
JAG VET VAD JAG ÄR VÄRD!!

Duktig elev (tror dem)

Har haft 10 dagars ledighet från hebreiskakursen. 10 dagar på mig att göra de fånigt få sidorna vi fick i läxa.
Tror ni jag gjort dem?
Har hela tiden tänkt: jag har gott om tid. Sen kommer lördag, dagen innan skolan börjar igen o då finns det ju roligare saker att göra. Vill inte göra läxa.
Hade en awesome helg! Precis vad jag behövde!
Kommer till klassen på morgonen, gör läxorna på plats under lektionen. Lärarn och kurskamraterna tror att jag är en duktig elev som gjort det jag ska.
Sjukt fördel att jag går nybörjarkurs. Har råd att slarva och ändå ligger jag bäst till. 
Dåligt för min disciplin dock. 

RSS 2.0