Vidrigt!! Hemsk värld

I veckan hittades en övergiven resväska på centralstationen i Tel Aviv. Bombstyrka tillkallades. Men det var ingen bomb. I väskan låg en kvinnokropp. En kvinnokropp utan huvud och benen avstyckade vid knäna.
En bild på kvinnan i resväskan spreds snabbt över internet. Jag mådde illa bara av att höra om händelsen. Fick sen även se bilden. Ville spy.
Sen spreds fler bilder. På händerna, benen. En bild på huvudet. VIDRIGT!!
Senare i veckan blev en kvinna nerslängd från en balkong från ett hotell. Även en bild på henne, hur hon landat över ett räcke, spreds.
Kan inte fatta!! Så sjukt! Kunde dock inte ta in bilderna riktigt. Det finns mycket äckligt man har sett på film och bilder, som är fake, och detta kändes som samma sak. Tror bara att man verkligen förstår att det är på riktigt om man ser kroppen framför sig, på riktigt.
Helt sjukt dock att det är bilder som sprids så. De flesta jag vet har sett dem. Stackars kvinnor. Sjuka män!
Och sjuka människor som har mage att sprida bilderna och roa sig med att titta på dem, till och med skämta om kvinnorna.
"Hon var ju riktigt snygg med!"
Jaha?! Som om det hade varit mindre illa om hon var ful.
Tror att det är människornas försvarsmekanism som satts in, ett försvar mot att ta in såna extrema grejer. Och tror att folk inte blir så djupt berörda för att det är en bild. Hoppas i alla fall att inte alla är kallblodiga psykon. Visst att världen är illa ute...
Jag mår illa, riktigt illa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0