Min man kan

Är ju dålig på att skriva, men gav inte min kille Tom en rättvis bild ang. Alla hjärtans dag/årsdag så jag måste uppdatera.
Jag var ju besviken över att han inte gjorde något extra, när han helt random kan uppvakta mig mer. Fick ju en stor underbart fin bukett, men förväntade mig mer. Han gav mig buketten o det var det. Tänkte att vi kanske drar ut nånstans på kvällen men han fick jobba över, så inte ens det.
Visste att jag kunde förvänta mig mer. Dagen efter det hämtade han upp mig efter jobbet, vi åt ute o sen överraskade han mig med spa. Först jacuzzi o bastu, sen massage o därefter varmt bad med peeling.
På min födelsedag, dagen efter spa, vaknade vi ovänner o han sa inte ens grattis. Sjuuukt besviken. Började fixa mig till jobbet. Syster Sandy steg också upp o gjorde frukost till mig som vi skulle slänga i oss ihop i morgonstressen. Underbart att hon bryr sig. Gick på toa o när jag kom ut därifrån blev jag attakerad av bombserpentiner, av Tom o Sandy. Då sa han grattis, gav mig ett oroligt fint set halsband + armband. O jag fick en bakelse med ljus som visade "24". Så det blev en bra morgon med mina två närmsta. Blev även uppvaktad på jobbet och bortskämd med blommor o presenter av min killes släkt.







Lättpåverkad

Jag har druckit två och ett halvt små glas vodka med xl och ett glas klent vin.
Allting snurrar när jag lägger mig ner.
Vad är det med mig?!
När kan jag somna? Ska snart upp till jobbet :/ Veckan här börjar ju på söndagen.
Well, lättpåverkad för en kväll.

RSS 2.0